Securitate si sanatate in munca
 

Formare profesionala

SC INTACT SERV BRĂILA este formator de formare profesională, conform prevederilor OU 129/ 2000, organizează curs in domeniul securităţii si sănătăţii în muncă, pentru ocupaţia inspector protecţia muncii, dupa cum urmează:

ÔÇó┬á┬á┬á Curs NIVEL MEDIU cu durata de 90 ore
Cerinţele minime de înscriere la curs sunt:
-┬á┬á┬á Studii ├«n ├«nv─â┼ú─âm├óntul postliceal ├«n profil tehnic; dovada absolvirii ├«nv─â┼ú─âm├óntului postliceal se va face pe baza prezent─ârii diplomei de absolvire ├«n original ┼či a fotocopiei de pe aceasta, originalul urm├ónd a fi returnat imediat dup─â confruntarea datelor.

ÔÇó┬á┬á┬á Curs NIVEL DE BAZ─é cu durata de 50 ore;
Cerinţele minime de înscriere la curs sunt:
-┬á┬á┬á studii in ├«nv─â┼ú─âmantul liceal filiera teoretic─â in profil real sau filiera tehnologic─â ├«n profil tehnic; dovada absolvirii ├«nv─â┼ú─âm├óntului liceal se va face pe baza prezent─ârii diplomei de absolvire ├«n original ┼či a fotocopiei de pe aceasta, originalul urm├ónd a fi returnat imediat dup─â confruntarea datelor.

Menţionam ca ambele cursuri faţă de prevederea anexei nr. 6/ HG. 1455/ 2006, au prevăzut suport de curs de psihologia muncii.

La nivelul organizaţiei dumneavoastră, corespunzator legislatiei în vigoare, respectiv L 319/ 2006, art.21, se impune pregătirea unui lucrător desemnat cu raspundere in domeniul SSM, respectiv curs de nivel mediu.

├Än situatia in care la nivelul organizatiei functioneaza si Comitet de Securitate si Sanatate in munca, se impune conform prevederilor aceluia┼či act normativ, pregatirea reprezentantilor lucratorilor, respectiv curs de nivel baz─â. Num─ârul reprezentantilor lucratorilor vor fi stabili┼úi conform prevederilor art.60(2)/ HG. 1455/ 2006.

├Änscrierile la curs se vor realiza ├«n ordinea confirm─ârii (prin fax / telefon, in zilele de luni- vineri intre orele 09.00 ÔÇô 17.00) particip─ârii lucr─âtorilor desemna┼úi din organiza┼úia dumneavoastr─â, iar ├«n termen de trei zile de la confirmare este necesar a se ├«ncheia, la sediul formatorului de formare profesional─â, contractul de formare profesional─â; ├«n situa┼úia dep─â┼čirii termenului, solicitarea dumneavoastr─â va fi onorat─â ├«n una din seriile urm─âtoare de curs.

Valoarea contravalorii cursului poate fi achitată în maxim două săptămâni de la începerea cursului. Factura va fi eliberată la sediul furnizorului, in prima zi de curs.

BookMySite:: Securitate si sanatate in munca - Intact Serv